واقعاً سؤال مهمیه، در واقع جوابش مهمه: که تا چه حد باید سختی های گزنده ی وقایع رو پذیرفت؟! تا چه حد باید هدیه های اتفاقی سرنوشت را قبول کرد؟
مرزبندی میان واقعیت های تحمیلی و غیر تحمیلی، مسخره تر از اراده و انتخاب، حتی مسخره تر از جبرمنفعل کننده ی زیر پوستی.
واقعاً چه فرقی داره که چه کسی منفعل است و چه کسی فاعل؟! وقتی به هر حال همه ی فعل ها احمقانه و بی دلیل به نظر می رسند. وقتی احساس خوشبختی حداکثر چند ثانیه به درازا می کشد و احساس بدبختی اصلاً وجود ندارد چون بدبختی و زندگی معادل شده اند و تازه می فهمی تصوراتت از زندگی افسانه هایی است که باید برای کودکانت شب ها قبل از خواب تعریف کنی!
همین بدبختی یا همین خوشبختی که اسمش زندگی است، همین تاب خوردن های آرام و بی احساس روی صندلی مادربزرگ، همین مقاومت برای پلک نزدن هنگام تماشای غروب، همین اشک هایی که در چشمانت حلقه می زند و وانمود می کنی علتش ریزش ناگهانی نور به چشمانت است، همین ورق های سفیدی که سیاه می شوند، همین احساس پهن و سنگین پیری، همین خوشبختی یا بدبختی که اسمش زندگی است، زندگی است، زندگی!
دوست داشتم هر شب با همه تان خداحافظی می کردم.
4 Comments:
تازه فضای وبلاگتو دیدم و اول از همه که چرا اینقدر غم و اندوه و یاس؟!! دوم جواب سوالت با توجه به تجربم و سوادم : یه قول نویسنده های اگزیستانس مثل کامو انسان به خاطر "بودن" در جهان و آنگوژ یا ترس آگاهی یا همون زیاد دونستن دچار این وضعه.و گر نه یک حیوون این سختیهارو نمی فهمه.البته خدایی ام نیست بهش شکایت کنی.همینه که هست!
mifahmi hame chiz mesle vujude khodet etefaghi kenare ham cheft shode va har ruz etefaghi tu hamun chalehaye diruz miyofti
rooza ghamgin tar nemishan. faghat vaghiat vozuhesho har rooz bishtar neshun mide.
چه قلم قوی داری، تحت تاثیر توشته هات قرار گرفتم.
Post a Comment
<< Home